55Wie ben je en uit welke lagen besta je?

zon in water.jpgAl twee jaar staat je leven op de kop waarbij het eind nog lang niet in zicht is. Alles wat voor jou normaal leek blijkt nu niet meer zo vanzelfsprekend te zijn, je hebt mensen zien veranderen in je omgeving en je eigen basis lijkt als los zand door je vingers te glippen. Het lijkt alsof je jaren bent teruggeworpen in ontwikkeling en je twijfelt aan jezelf, je wereld en de toekomst.

Je wordt meegenomen in de angst versnelling

Het mooie van deze tijd kun je nog niet zien. Vooral door de impact op je eigen leven ontgaat het brede perspectief jou, je voelt je meegenomen in de versnelling van angst en onveiligheid maar weet niet dat dit de bedoeling heeft jou wakker te maken. Op het moment dat alles lekker schijnt te gaan, jij nergens last van hebt en je als het ware in harmonie bent met je omgeving kun je jezelf afvragen of dit ook klopt met je geestelijke of innerlijke ontwikkeling. Juist nu de wereld in beroering is mag je gaan laten zien dat de lessen uit het verleden door jou geassimileerd zijn tot een stevige basis die je niet aan het wankelen brengt.

Deze tijd vergt van jou de vergaande moed om buiten je eigen comfortzone te treden

Het is niet erg dat je leeft in angst of onveiligheid, het gaat erom dat je leert begrijpen dat het te maken heeft met je eigen ontwikkeling die je verder naar binnen zal brengen, los van angst-identificatie en verhalen. De wereld van nu laat een versneld tempo zien waarin je kan meegaan om die kwetsbare basis te verstevigen, het is een tijd van inwijdingen die je mag meemaken, een tijd van loslaten en durven vertrouwen op het goddelijke in jezelf.

Angst laat zien dat je iets te verliezen hebt

Je ziel geeft sturing aan je leven al denkt je persoonlijkheid hier anders over. Jij bent gewend om te vechten voor jezelf, te werken aan je positie, je geld of je relatie en veiligheid, maar nu blijkt dat je de angst daarover mag gaan loslaten, al zet je wel je stappen en dat je mag gaan vertrouwen op het hogere in jezelf. Angst laat zien dat je bang bent iets te verliezen, dat er veranderingen zullen komen waar je wellicht geen grip op hebt. Je persoonlijkheid overheerst hierin en dat is het mooiste geschenk dat je in deze tijd mag krijgen. Inzicht in wie je bent en uit welke lagen je bestaat. Jezelf door gaan krijgen en jezelf hierin mogen loslaten.

Onthechten en de waarnemer van jezelf worden

Je begint nu meer in de waarnemer van jezelf te komen en je gaat zien dat er veel onveiligheid of angst in je systeem zit maar ook het controle mechanisme dat deze oude wereld in stand wil houden. Je gaat zien waaraan je nog kleefde en waaraan je nog waarde hechtte. Je komt nu in een fase waarin je echt mag gaan loslaten en mag gaan vertrouwen op het goddelijke in jezelf en je eeuwige ziel. Je bent niet de persoonlijkheid maar hebt het, je bent een godsvonk die zich bewust wordt van haar oorsprong en die het pad gaat leren zien dat voorgeboortelijk al was afgesproken. Je hoeft niet te vechten, er valt niets te winnen of te verliezen. Je hoeft alleen maar te gaan zijn wie je altijd al was en daarbij te vertrouwen op het universum. Jij als kleine zelf gaat dan zien en voelen hoe het Goddelijke in je aan het Ontwaken is.

Ontwaken in de Liefde, Kracht en Vreugde die je bent

Dit proces van Ontwaken klopt nu aan je deur maar je ziet zelf alleen maar de symptomen. Hoe kun je nu met je angst of onveiligheid omgaan en hoe zorg je dat je bij jeZelf blijft en je niet laat meeslepen door de omstandigheden? In dit stadium is het belangrijk dat je begeleiding en healing krijgt, dat je door jezelf en soms eerst ook door anderen, wordt gezien in wie je bent en dat je mag zijn wie je bent. In zo'n Master Healing Coaching sessie wordt dieper ingegaan op de stukken die remmend werken en krijg je diepgaande healing op al die lagen en ook tips en inzichten.

Juist de Elohim Master Healer Reader Coaches zijn in staat jou te zien voor wie je in essentie bent. Zo voel je je thuiskomen in jezelf en mag je gaan bestaan op alle lagen. Dat maakt dat je verwarring, onzekerheid, angsten en problemen kunt loslaten. Het coachings gedeelte geeft je handvatten en inzichten zodat je een stevige nieuwe basis krijgt. De diepgaande healing zorgt voor rust en stabiliteit zodat je datgene kunt gaan worden wie je altijd als was maar wat je nooit besefte, jeZelf. Gun jezelf deze liefdevolle omarming.

Kies jij voor jezelf?

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je gesteund worden in je eigen proces? In deze tijd van Ontwaken kun je jezelf helpen door contact op te nemen met een van de Master Healer Reader Coaches, dit voor een individuele sessie of een doorbraak arrangement waarbij je eventueel kunt verblijven op de Krachtplaats van het Elohim Centre.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin